Динстано свињско месо

ДИНСТАНО СВИЊСКО МЕСО




Ево једне идеје за брзински ручак. Јело које не захтева дуго стајање поред шпорета, а веома је укусно. 

Састојци
  • 500 гр свињског меса
  • 200 мл воде
  • морска со по укусу
  • зачини по избору (туцана паприка, куркума, бели лук у праху, босиљак, рузмарин...) 


Припрема: 

Месо исецкајте на коцкице и ставите у шерпу. 



Додајте чашу воде (200 мл) и посолите по укусу.




Ставите да се динста на тихој ватри око 45 минута.


За то време месо ће постати мекано. Додајте му зачине које волите.




Промешајте да се зачини сједине са месом и вратите на ринглу да се динста још неко време. 






Готово је кад испари сав вишак течности и месо омекша. 




                                                             Пријатно!

Коментари

Популарни постови