Пилеће бело у сусаму
ПИЛЕЋЕ БЕЛО У СУСАМУ
Месо исецкајте на тракице, посолите. Уваљајте у брашно, па у јаја и на крају у мешавину од презли и сусама. Пржите на подмазаном тигању (масноћа коју користите) или поређајте на папир за печење и пеците у рерни. Готово је кад порумени.
Јело које најрадије поручим у ресторану овог пута у мојој кухињи. Ништа компликовано, а подједнако укусно.
Састојци:
- 400 гр пилећег белог меса
- со
- 3 јаја
- 3 кашике раженог брашна
- 3 кашике презли
- 3 кашике сусама
Припрема:
Месо исецкајте на тракице, посолите. Уваљајте у брашно, па у јаја и на крају у мешавину од презли и сусама. Пржите на подмазаном тигању (масноћа коју користите) или поређајте на папир за печење и пеците у рерни. Готово је кад порумени.
Коментари
Постави коментар